Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Tο πρώτο νόμιμο ιπτάμενο αυτοκίνητο

Το πρώτο νόμιμο ιπτάμενο αυτοκίνητο - Ενα concept car που έγινε πραγματικότητα [Μήπως μόνιμα αργοπορείτε στην δουλειά σας εξαιτίας της κίνησης και δεν μπορείτε να ξεφύγετε; Ηρθε η μεγάλη έκπληξη στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας για τις δύσκολες μετακινήσεις ...αφού το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο είναι πλέον γεγονός.
Ο σχεδιασμός του πρωτοποριακού οχήματος, με το όνομα Pal-V one, δίνει στον οδηγό-πιλότο την δυνατότητα να χρησιμοποιεί το όχημα είτε ως αυτοκίνητο είτε ως ελικόπτερο. Ενώ...
χαρακτηριστικό της υψηλής τεχνολογίας του είναι πως η καμπίνα του διθέσιου αυτοκινήτου ή «γυροπλάνου» γέρνει.
Πρόκειται για ένα νόμιμο ιπτάμενο όχημα, που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τους προβλεπόμενους κανονισμούς, εγκεκριμένο από την IASA (International Air & Shipping Association) και από τις ευρωπαϊκές αρχές οδικής ασφάλειας.
Πάντως, ο τυχερός οδηγός του Pal-V one, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα, θα χρειαστεί να έχει εκτός από δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου και ένα δίπλωμα αεροπλοΐας.
Βέβαια το ιπτάμενο αυτοκίνητο θα εξυπηρετήσει μόνο όσους έχουν να το....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iefimerida.gr