Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Το Office 365 Personal σύντομα κοντά σας

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Office-365-Personal.jpg 
Εμφανίσεις:  150 
Μέγεθος:  38,5 KB 
ID: 138496Δελτίο Τύπου:
Το Office 365 Personal έρχεται αυτήν την άνοιξη και είναι μια νέα, καταπληκτική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν Office 365. Είναι σχεδιασμένο για έναν χρήστη και του επιτρέπει να το έχει σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, δηλαδή σε PC ή Mac και στο tabletτου! Θα είναι διαθέσιμο για €69ευρώ / χρόνο ή €7 Ευρώ /μήνα (ERP).

Κάθε συνδρομή περιλαμβάνει :....

  • Όλες τις εφαρμογές του Office : Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, Publisher.
  • Δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ συσκευών (χρήση του Οffice σε 1 συσκευή κάθε φορά.)
  • 20GB χώρο αποθήκευσης στο OneDrive ΔΩΡΕΑΝ για αποθήκευση και συγχρονισμό εγγράφων και πληροφοριών μεταξύ του PC, tablet και κινητού τηλεφώνου.
  • 60 λεπτά SkypeTMworld το μήνα ΔΩΡΕΑΝ.
  • Premium licenses που εξασφαλίζουν την πρόσβαση στις τελευταίες εκδόσεις που θα διατίθενται σε τακτική βάση στη διάρκεια ενός έτους.
  • Office on Demand για πρόσβαση στο Office ακόμα και όταν δεν είναι ο χρήστης στο PC του με streaming των εφαρμογών του Office σε κάποιο Windows-based PC που είναι συνδεδεμένο στο Internet.
Επιπροσθέτως, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την συνδρομή Office 365 Home Premium για οικιακή χρήση, θα αλλάξουμε όμως το όνομα σε....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.adslgr.com