Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Imagine Cup:Οι νικήτριες ομάδες

Microsoft Δελτίο Τύπου:
Η Microsoft Ελλάς πραγματοποίησε τους ελληνικούς τελικούς του 12ου Παγκόσμιου Φοιτητικού Διαγωνισμού Imagine Cup την Παρασκευή 25 Απριλίου στα κεντρικά γραφεία της στο Μαρούσι.

Νικήτριες ομάδες ανά κατηγορία αναδείχθηκαν οι εξής: ...


  • World Citizenship– Ομάδα: The Eye of Med
  • Innovation – Ομάδα: ANEMoS MIS Group
  • Games –Ομάδα: Genesis
Οι 3 νικήτριες ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν με τις καλύτερες ομάδες από όλο τον κόσμο στις αντίστοιχες κατηγορίες και εφόσον προκριθούν, θα επιλεχθούν να συμμετάσχουν στους Παγκόσμιους Τελικούς οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν από 29 Ιουλίου ως 1 Αυγούστου 2014, στα κεντρικά γραφεία της Microsoft, στο Σιάτλ των ΗΠΑ.

Την εκδήλωση για τους ελληνικούς τελικούς άνοιξε η Ελένη Ραχανιώτου, Διευθύντρια του Τμήματος Τεχνολογίας της Microsoft Ελλάς, η οποία και δήλωσε: «Σήμερα είναι για εμάς η πιο ωραία μέρα του χρόνου. Το Imagine Cup παίρνει κάθε χρόνο μια διαφορετική χροιά και έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Φέτος έχει ακόμα μεγαλύτερο, αφού είναι λίγο πιο δύσκολο, με μεγαλύτερο ανταγωνισμό και εξαιρετικό επίπεδο συμμετοχών. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία. Θα είμαστε πάντα κοντά σας προσφέροντας νέες ευκαιρίες και στήριξη στα επόμενά σας βήματα».

Στη συνέχεια, οι 11ομάδες που επιλέχτηκαν να συμμετέχουν στην τελική φάση του ελληνικού διαγωνισμού παρουσίασαν τις εφαρμογές που έχουν αναπτύξει.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό είχαν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις τους σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες:
  • Games Σε αυτή την κατηγορία διακρίνονται τα πιο συναρπαστικά και διασκεδαστικά παιχνίδια
  • World Citizenship Σε αυτή την κατηγορία διακρίνεται η εφαρμογή λογισμικού που έχει την προοπτική να επιδράσει θετικά στην ανθρωπότητα
  • Innovation Αυτή η κατηγορία απευθύνεται στις πιο πρωτοπόρες και καινοτόμες εφαρμογές
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των νικητών, οποίοι και δήλωσαν:....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.adslgr.com