Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Σύστημα που θα κάνει τις συσκευές «εξυπνότερες»

Το σύστημα που θα κάνει τις συσκευές «εξυπνότερες»Στόχος να «ενώσει» όλα τα συστήματα που έχουμε και συνδέονται στο διαδίκτυο.Στο στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται ένα νέο σύστημα που θα συνδέει με πιο έξυπνο τρόπο τις πολυάριθμες συσκευές που χρησιμοποιούμε για να συνδεόμαστε στο διαδίκτυο.
Το Smart Composite Human-Computer Interfaces (Smarcos), όπως ονομάζεται ο εν λόγω project, θα επιτρέπει στις συσκευές να παρατηρούν και να προβλέπουν τις ενέργειες των χρηστών σε πραγματικό χρόνο, ώστε να κατευθύνουν με έξυπνο τρόπο την προσπάθειά τους και να εμφανίζουν .... σχετικές πληροφορίες όποτε ζητηθούν, με τον ελάχιστο βαθμό ανθρώπινης παρέμβασης.

Συγκεκριμένα, το Smarcos project χωρίς να αλλάζει την αίσθηση του περιβάλλοντος διεπαφής, θα παρακολουθεί τις ενέργειες του χρήστη ώστε να καταλαβαίνει και να προβλέπει τις συνήθειές τους. Έτσι κάθε συσκευή θα μπορεί να «αντιδρά» σωστά και να προσφέρει τα πιο χρήσιμα και σχετικά δεδομένα σε κάθε χρονική στιγμή.

Προκειμένου να επιδείξει τις ικανότητες της πλατφόρμας, η....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newsbeast.gr