Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Πως θα προστατευτείτε από τους ιούς του ίντερνετ

tromaktiko26 Δείτε πως θα προστατευτείτε από τους ιούς του ίντερνετ Η… ταξιδιωτική οδηγία για το ίντερνετ που καλεί τους πολίτες να μην χρησιμοποιούν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης όταν σερφάρουν στον παγκόσμιο ιστό, ήταν μια ασυνήθιστη ενέργεια.
Η ανακοίνωση εκδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας από το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και αναφερόταν στον Internet Explorer της Microsoft, ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείται καθημερινά από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο (εκατοντάδες χιλιάδες και στην Ελλάδα).
Η αμερικανική κυβέρνηση συνέστησε στους ....
χρήστες να εγκαταλείψουν τον Internet Explorer έως ότου η εταιρεία κλείσει μια σημαντική τρύπα ασφαλείας στο λογισμικό της το οποίο επιτρέπει σε χάκερ να εξαπολύσουν ηλεκτρονικές επιθέσεις υποκλέπτοντας τα προσωπικά μας δεδομένα. Το πρόβλημα απειλεί δυνητικά περισσότερους από τους μισούς χρήστες του Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο (τόσοι έχουν εγκαταστημένο τον Internet Explorer στους υπολογιστές τους).
Δείτε πώς να προστατευθείτε:....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr