Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η AMD παρουσίασε νέα γενιά επεξεργαστών για φορητές συσκευές

Από το 2014 και με τα νέα APUs/SoCs, η AMD είναι έτοιμη να ανταγωνιστεί την Intel στην αγορά των tablets και των ultraportable notebooks που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Windows.Η νέα 3η γενια mainstream και low power APUs/SoCs της AMD έρχεται δυναμικά αυξάνοντας τις επιδόσεις σε σχέση με τα τωρινά προϊόντα και αναμένεται να αντικαταστήσει τους επεξεργαστές Kabini και Temash. Στη νέα σειρά εισάγεται ο νέος πυρήνας Puma προσφέροντας αρκετά νέα χαρακτηριστικά και αυξημένες επιδόσεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
 Επιπρόσθετα ο Puma, είναι ο πρώτος....
επεξεργαστής με τη νέα αρχιτεκτονική της AMD η οποία χρησιμοποιεί ενσωματωμένο ARM Cortex A5 επεξεργαστή αποκλειστικά για την ασφάλεια των δεδομένων με την ονομασία Platform Security Processor (PSP).

Η πλαφτόρμα Beema θα περιλαμβάνει 3 τετραπύρηνα SoCs και 1 διπύρηνο με τις συχνότητες να φθάνουν τα 2.4 GHz ενώ θα έχει έως και 40% χαμηλότερο TDP σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, με το κορυφαίο μοντέλο (A6-6310) να έχει TDP 15W.

Όσον αφορά τα Mullins APUs, το TDP είναι και εδώ χαμηλότερο, ενώ οι επιδόσεις  αυξάνονται, φθάνοντας 2x Graphics PPW (Performance Per Watt) σε σχέση με τους παλαιότερους Temash.

Η νέα mainstream και low power κατηγορία προσφέρει:.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.e-pcmag.gr