Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Το Skype έχει εξασφαλίσει τις μπροστινές θέσεις στην επίδειξη ρούχων της Victoria Beckham


Microsoft Launches New Skype Project with Victoria Beckham Η Microsoft λανσάρει νέο Skype project με πρωταγωνίστρια την Victoria BeckhamΗ Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα με την ονομασία “The Skype Collaboration Project” που επιτρέπει σε φοιτητές, οπαδούς της μόδας και σχεδιαστές να συνομιλήσουν με σημαντικές προσωπικότητες του συγκεκριμένου κλάδου της βιομηχανίας.
Η Redmond θα επιτρέπει την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, την αποστολή μηνυμάτων μέσω βίντεο και την πραγματοποίηση ομαδικών βιντεοκλήσεων με βραβευμένους στυλίστες, σύμβουλους μόδας, σχεδιαστές, φωτογράφους, εικονογράφους μόδας, ιδιοκτήτες boutique, κ.α....

Επιπλέον, ξεκινώντας από τον Ιανουάριο, η Microsoft θα χρησιμοποιήσει το Skype Collaboration Project για την επίδειξη της νέας συλλογής ρούχων της Victoria Beckham σε παγκόσμιο επίπεδο.
“Το Skype έχει εξασφαλίσει τις μπροστινές θέσεις  στην επίδειξη ρούχων της Victoria Beckham, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Μετά το show του Φεβρουαρίου, θα έχετε την δυνατότητα να συνεργαστείτε με την Victoria Beckham, μέσω ενός panel συζητήσεων, όπου θα μπορείτε να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας και να πάρετε  έμπνευση για το δικό σας ταξίδι” δήλωσε η Microsoft.

http://www.secnews.gr