Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Κονσόλα DJ συμβατή με iPhone και iPad


 Κονσόλα DJ με ειδικές εφαρμογές και οι προηγμένες λειτουργίεςΗ νέα compact κονσόλα Pioneer Digital DJ WeGO2 διαθέτει όλες τις λειτουργίες του προηγούμενου μοντέλου και, επιπλέον, επιτρέπει την πρόσβαση και μίξη κομματιών σε iOS συσκευές. Οι DJ μέσω του παρεχόμενου καλωδίου Lightning σε USB μπορούν να συνδέσουν το DDJ-WeGO2 σε μια συσκευή iOS (μοντέλα iPad 4ης γενιάς, iPad mini, iPhone 5, iPod touch 5ης γενιάς) και με την εφαρμογή djay2 της Algoriddim, να αποκτήσουν πρόσβαση στο Jog, τα πλήκτρα και τα κουμπιά της κονσόλας για μίξεις και scratch των αγαπημένων τους κομματιών απευθείας από το ....iTunes. Εναλλακτικά, μπορούν να συνδέσουν τη μονάδα σε ένα PC/Mac και να χρησιμοποιήσουν το παρεχόμενο λογισμικό Virtual DJ Limited Edition ή όποιο άλλο πακέτο λογισμικού προτιμούν.

Το DDJ-WeGO2 κληρονομεί τα χαρακτηριστικά του προηγούμενου DDJ-WeGO, συμπεριλαμβανομένων των ενδείξεων Pulse Control, οι οποίες καθοδηγούν τους αρχάριους χρήστες.

Θα βρείτε επίσης πληθώρα προηγμένων λειτουργιών από τα επαγγελματικά προϊόντα DJ της Pioneer, όπως η λειτουργία Συγχρονισμού Beat, τα προ-φορτωμένα samples, τα εκπληκτικά ηχητικά εφέ και loop, και η δυνατότητα μίξης με τέσσερα deck.

Το ελαφρύ και compact DDJ-WeGO2 χωράει εύκολα σε ένα σακίδιο πλάτης και διαθέτει μια βολική λαβή η οποία λειτουργεί επίσης ως βάση για iPhone/iPod touch/iPad· είναι διαθέσιμο σε μαύρο, λευκό ή κόκκινο χρώμα, ενώ υπάρχει δυνατότητα επιλογής του χρώματος των LED του Jog.


                                     
Πηγή: thegang.gr