Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Τα νέα ξύλινα ακουστικά


Η συνεργασία της Grado με τη Bushmills Whiskey έχει ως αποτέλεσμα ένα από τα πιο εντυπωσιακά σετ ακουστικών που έχουμε δει ποτέ.
Κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο ξύλο λευκής βελανιδιάς, το οποίο χρησιμοποιείται στα βαρέλια που ωριμάζει το Bushmills Whiskey στα βάθη της Ιρλανδίας. Το στήριγμα κεφαλής φτιάχνεται από ειδικά επεξεργασμένο δέρμα.
Τα Bushmills x Grado μάλιστα σχεδιάστηκαν από τον ηθοποιό Elijah Wood και τον συνεργάτη του, Zach Cowie, που είναι μουσικός και DJ....
To look τους παραπέμπει στα πρώτα ακουστικά που πούλησε η Grado, ενώ γνωστή είναι η εμμονή της στο γνήσιο ξύλο (γι' αυτό ελπίζουμε ο συνειρμός wood/Wood να είναι παιχνίδι της τύχης).
Για την ηχητική τους απόδοση φρόντισε προσωπικά ο John Grado και οι μηχανικοί της εταιρείας, που δικαιούνται να υπερηφανεύονται για μηχανήματα με high-end ήχο, αλλά γήινη τιμή.Τα Bushmills x Grado κυκλοφορούν σε περιορισμένα τεμάχια και πωλούνται έναντι 395 δολαρίων (290 ευρώ) αποκλειστικά μέσω του site Turntable Lab.


 http://www.thegang.gr+Video