Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Δεν υπάρχει Antivirus που να ειδοποιεί σχετικά με εγκληματικό και παράνομο περιεχόμενο

browser ransomware buy fake antivirus Antivirus που θα ειδοποιεί για εγκληματικό και παράνομο περιεχόμενο για $500 Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο Antivirus που να ειδοποιεί σχετικά με εγκληματικό και παράνομο περιεχόμενο. Πρόκειται για τη διαφήμιση ενός ransomware που ανακαλύφθηκε πρόσφατα.
Τα Ransomware συνήθως κλειδώνει το σύστημα του θύματος ή τον browser και εμφανίζει ένα προειδοποιητικό μήνυμα που προσποιείται ότι είναι από το FBI ή οποιαδήποτε άλλη αρχή. Στη συνέχεια ενημερώνει τα θύματα ότι το σύστημά τους είναι κλειδωμένο λόγω παράνομων δραστηριοτήτων και τους ζητά να πληρώσουν χρήματα για να το ξεκλειδώσουν.
Ένα νέο ransomware εντοπίστηκε από την ομάδα Malwarebytes, που ενημερώνει τα θύματα ότι το «ποινικό σας μητρώο έχει διαγραφεί»....

browser ransomware buy fake antivirus Antivirus που θα ειδοποιεί για εγκληματικό και παράνομο περιεχόμενο για $500
Το κακόβουλο λογισμικό προτείνει επίσης στα θύματα να αγοράσουν ένα Antivirus για $500, προκειμένου να ξεκλειδώσουν το σύστημα και να αποφευχθούν άλλες νομικές συνέπειες.
Εκείνοι που δεν υποψιάζονται την απάτη καταλήγουν να πληρώνουν περίπου 1200 δολάρια. Μετά την καταβολή των χρημάτων, θα λάβετε μόνο ένα μήνυμα «ο browser σας θα ξεκλειδωθεί μέσα σε 12 ώρες» και τίποτα άλλο.

http://www.secnews.gr