Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Aκουστικό βαρηκοΐας ειδικά για το iPhone

To LiNX είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Apple με τη GN ReSound και απευθύνεται σε συνανθρώπους μας με προβλήματα ακοής.Το υπό ανάπτυξη ακουστικό αξιοποιεί την ασύρματη τεχνολογία μεταφοράς ήχου από το iPhone ή το iPod [λειτουργώντας στα 2.4GHz, αλλά χωρίς χρήση του Bluetooth ώστε να επιτυγχάνεται η χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας].
 Η συσκευή είναι η μικρότερη που έχει παρουσιάσει ο Δανός κατασκευαστής, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά διακριτική και να μη θυμίζει σε καμία περίπτωση τα συμβατικά ακουστικά βαρηκοΐας.Το ...
LiNX δεν λανσάρεται απλώς ως ένα ηχητικό/ ακουστικό βοήθημα, αλλά ως μία πλατφόρμα που επιτρέπει σε ανθρώπους με προβλήματα ακοής να απολαμβάνουν τα αγαθά και τις ευκολίες της σύγχρονης τεχνολογίας όπως και οι υπόλοιποι.

Άλλωστε οι στατιστικές ανεβάζουν τους κατοίκους του πλανήτη με κάποιο μικρότερο ή μεγαλύτερο πρόβλημα βαρηκοΐας στα 300 εκατομμύρια!
.