Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Διαδικτυακό διαγωνισμό σχετικά με το νέο τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

teneuros Διαδικτυακό διαγωνισμό για το νέο τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ διοργανώνει η ΕΚΤΌπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πριν από την επίσημη παρουσίαση του νέου τραπεζογραμματίου των 10 ευρώ, τον Ιανουάριο του 2014, οι κάτοικοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του, συμμετέχοντας σε έναν διαγωνισμό που ξεκινά σήμερα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το νέο τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ θα παρουσιαστεί επισήμως στις 13 Ιανουαρίου 2014 και θα τεθεί σε κυκλοφορία αργότερα εντός του έτους. Προκειμένου να επιστήσει την προσοχή στα χαρακτηριστικά ασφαλείας του, η ...
Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αποφάσισε να διοργανώσει διαδικτυακό διαγωνισμό που απευθύνεται σε κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ηλικίας άνω των 18 ετών. Οι παίκτες πρέπει να ανακαλύψουν τέσσερα από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του νέου τραπεζογραμματίου και να μαντέψουν τον αριθμό τραπεζογραμματίων ευρώ σε κυκλοφορία στη ζώνη του ευρώ, στις 31 Δεκεμβρίου 2013. Ο διαγωνισμός αρχίζει σήμερα στις 10 πμ και λήγει στις 12 Ιανουαρίου 2014, στις 11.59 μμ (ώρα κεντρικής Ευρώπης).
- Είκοσι από τους παίκτες που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία, θα κερδίσουν από ένα διακεκριμένο (VIP) τραπεζογραμμάτιο των 5 ευρώ της σειράς «Ευρώπη» με την ιδιόχειρη υπογραφή του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
- Ογδόντα ακόμη διαγωνιζόμενοι θα λάβουν από ένα αναμνηστικό τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ της πρώτης σειράς.
Όπως δήλωσε η Christine Graeff, επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Επικοινωνίας και Γλωσσικών Υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, «το ευρώ είναι το πιο ευδιάκριτο και διεθνώς αναγνωρίσιμο σύμβολο της ενωμένης Ευρώπης. Πράγματι, 334 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά τα τραπεζογραμμάτια ευρώ. Αυτό το παιχνίδι μάς υπενθυμίζει με ευχάριστο τρόπο ότι αξίζει να τα κοιτάμε πιο προσεκτικά».
Το παιχνίδι (συμπεριλαμβανομένων των όρων συμμετοχής στον διαγωνισμό) είναι διαθέσιμο στο δικτυακό τόπο www.nea-trapezogrammatia-euro.eu.
Πηγή: AMΠE

Πηγή: portal.kathimerini.gr

http://www.secnews.gr