Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Xρυσή συσκευή 18 καρατίων

Πώς απαντάει η HTC στην Apple; Με μία χρυσή συσκευή 18 καρατίωνΗ πολυεθνική εταιρία κινητών τηλεφώνων HTC, δεν περίμενε και πολύ για να κάνει την δική της κίνηση ως απάντηση προς την Apple για το νέο iPhone 5S σε χρυσό χρώμα που έκανε πάταγο παγκοσμίως.
Η Apple κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες το νέο μοντέλο της σειράς σε 3 διαφορετικά χρώματα, γκρι, άσπρο και χρυσό. Το χρυσό μοντέλο όμως έκανε την περισσότερη εντύπωση στο κοινό, αφού ξεπουλιόνταν παγκοσμίως όσο....
οποιοδήποτε άλλο μοντέλο.
Η HTC και νέο της χρυσό μοντέλο των 18 καρατίων γελάει προς την γενική κατεύθυνσή της Apple. Όπως διέρρευσε, το χρυσό HTC One ήρθε στο φως σήμερα, και φέρει το λογότυπο των βραβείων MOBO που γιορτάζει την 18η επέτειο των μουσικών βραβείων στην Ευρώπη.
Είναι το πιο ακριβό τηλέφωνο HTC που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Μόνο πέντε έχουν δημιουργηθεί και αξίζουν 4.400 δολάρια. Κάτω από την γυαλάδα των 18 καρατίων, είναι ακόμα το ίδιο HTC One που έχει χρησιμοποιηθεί από εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο από τον Μάρτιο.