Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Λόγω λάθους σελίδα της Reebok μοίραζε δωρεάν παπούτσια!

«Λύγισε» η σελίδα της Reebok στο Διαδίκτυο, όταν λόγω λάθους όσοι την επισκέπτονταν μπορούσαν να παραγγείλουν αθλητικά παπούτσια πληρώνοντας μόνο τα έξοδα μεταφοράς. Χιλιάδες επισκέπτες έσπευσαν να παραγγείλουν, αφού το γεγονός μαθεύτηκε μέσω Facebook και μέσω διάφορων forum. Η «προσφορά» αφορούσε τα παπούτσια CrossFit Nano Speed, που κανονικά στοιχίζουν 100 λίρες. Λόγω του λάθους τα χρέωναν με μηδενική τιμή και ο λογαριασμός που έβγαινε υπολόγιζε μόνο 8,50 λίρες για την αποστολή.Τελικά οι ....υπεύθυνοι διόρθωσαν την τιμή προς μεγάλη απογοήτευση όσων είχαν κάνει τις παραγγελίες τους και είχαν δεχτεί μάλιστα επιβεβαίωση μέσω mail. Τώρα η εταιρεία λέει πως δεν θα τους στείλει τα παπούτσια στην τιμή που τα παρήγγειλαν, αλλά θα τους κάνει μία έκπτωση 20%.
Μία Βρετανίδα που αγόρασε τέσσερα ζευγάρια από την Reebok.co.uk, ανέφερε πως έμαθε για την προσφορά από μία φίλη της και ότι μπήκε αμέσως στο site, διάλεξε τα ζευγάρια που του άρεσαν και τους έβαλε μία προσωπική πινελιά, όπως προέβλεπε το site, προκειμένου να τα δώσει στον πατέρα, στον φίλο της και στα αδέλφια της.

«Είναι πολύ απογοητευτικό που η Reebok δεν τιμά τη συμφωνία που έκανε, γιατί θεώρησα πως είχα τελειώσει με τη μισή χριστουγεννιάτικη λίστα των δώρων», τόνισε.


Πηγή: Daily Mail
 
http://www.nooz.gr/