Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Η Microsoft δημιούργησε ένα έξυπνο σουτιέν κατά της παχυσαρκίας

Εξυπνο σουτιέν κατά της παχυσαρκίας παρουσίασε η Microsoft [εικόνα]Μία από τις βασικότερες αιτίες της παχυσαρκίας είναι το στρες, σύμφωνα με τους ερευνητές. Ετσι η Microsoft, δημιούργησε ένα έξυπνο σουτιέν, το οποίο μειώνει το στρες, καταπολεμώντας την υπερβολική κατανάλωση φαγητού.
Μηχανικοί και σχεδιαστές του ερευνητικού κέντρου της Microsoft παρουσίασαν ένα σουτιέν το οποίο παρακολουθεί την ψυχική κατάσταση της γυναίκας που το φορά και τη ...
βοηθά να σταματήσει την κατανάλωση φαγητού λόγω στρες.
Το σουτιέν διαθέτει αισθητήρες που παρακολουθούν τους παλμούς της καρδιάς, την αναπνοή, την αγωγιμότητα του δέρματος και την κίνηση, εξάγοντας συμπεράσματα για την ψυχολογική κατάσταση αυτής που το φορά. Στη συνέχεια το έξυπνο σουτιέν ενημερώνει τη γυναίκα ότι είναι στρεσαρισμένη και της υπενθυμίζει να σταματήσει το φαγητό.
Μοναδικό μειονέκτημα της νέας τεχνολογίας είναι ότι η μπαταρία κρατά μόλις τέσσερις ώρες και η Microsoft αναζητά εναλλακτικές λύσεις ενέργειας για το σουτιέν.