Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Τα δικά τους σχέδια μπορούν να δημιουργήσουν σχετικά εύκολα και απλά οι λάτρεις των κόμικς, με τη βοήθεια μιας πλατφόρμας.

Η υπηρεσία Pixton απευθύνεται σε μαθητές, καθηγητές, επαγγελματίες, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο που θα ήθελε να δημιουργήσει το δικό του κόμικ. Αρχικά ο χρήστης, επιλέγει το κατάλληλο template. Στη συνέχεια, γίνεται η επιλογή των χαρακτήρων που θα πρωταγωνιστούν στο κόμικ, ενώ σε τελικό στάδιο ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να δημοσιεύσει το δικό του προσωπικό κόμικ.
Η ειδική έκδοση για τα σχολεία προσφέρει την ελευθερία στους μαθητές να ... δημιουργήσουν τους δικούς τους χαρακτήρες και να ανακαλύψουν πιθανώς ένα κρυμμένο ταλέντο τους. Με τον τρόπο αυτόν, οι καθηγητές μπορούν να δώσουν μια δημιουργική διέξοδο στα παιδιά υιοθετώντας εναλλακτικούς τρόπους διδασκαλίας διαφόρων μαθημάτων.

Παράλληλα, υπάρχει και ειδική έκδοση για επαγγελματίες. Η συγκεκριμένη έκδοση παρέχει τη δυνατότητα προσθήκης κόμικς σε επαγγελματικές παρουσιάσεις, τεχνικά εγχειρίδια, newsletters, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.α. Επιπλέον, η προσθήκη κόμικς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τμήματα μάρκετινγκ εταιρειών για «έξυπνη» προσέγγιση των πελατών καθώς και σε εφαρμογές σε κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές- ταμπλέτες.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε 10 γλώσσες και η πρόσβαση γίνεται μέσω της σελίδας www.pixton.com.