Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Εμφύτευσε κόσμημα λευκόχρυσου στην οπτική μεμβράνη

Woman Gets Platinum Jewelry Implanted in Her Eye 300x174 Εμφύτευσε κόσμημα στο μάτι της! Η Lucy Luckayanco είναι η πρώτη γυναίκα στη Νέα Υόρκη, η οποία αποφάσισε να πάρει μια μόνιμη λάμψη στα μάτια της, εμφυτεύοντας ένα κόσμημα λευκόχρυσου στην οπτική μεμβράνη της.
Η γυναίκα τοποθέτησε ένα σχήμα καρδιάς, 3,5 χιλιοστών στην γωνία του δεξιού ματιού της, για να χρησιμεύσει ως εκκινητής συνομιλίας.
“Πρόκειται να γίνει ένας εκκινητής συνομιλίας. Θα είμαι σε θέση να το πω στους ανθρώπους. Θα είναι μοναδικό. Θα είναι το είδος της μοναδικότητάς μου” δήλωσε η γυναίκα στο Fox.
Η νέα χειρουργική διαδικασία που ονομάζεται .....
“Safe Sight Jewelry” έγινε στο Park Avenue Laser Vision, από τον γιατρό Emil Chynn. Ακόμη και αν αυτό ακούγεται τρομακτικό, ο γιατρός διαβεβαιώνει τους πελάτες ότι είναι πραγματικά ασφαλές, διότι το κόσμημα είναι πολύ λεπτό και δεν επηρεάζει την όραση ή την οπτική μεμβράνη.
Η διαδικασία έχει γίνει αρκετές φορές πριν, στην Ευρώπη και στο LA, αλλά όχι στη Νέα Υόρκη. Για να ξεκινήσει η εισαγωγή του κοσμήματος, ο γιατρός αρχικά τοποθετεί στην περιοχή κάποιο αναισθητικό και στη συνέχεια κάνει μια μικρή τομή για το κομμάτι του κοσμήματος, στο λευκό μέρος του ματιού. Το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί μετά από αυτό το είδος της διαδικασίας είναι μια μικρή τοπική αιμορραγία ή μια μικρή λοίμωξη που μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα με αντιβιοτικά.
Ο Δρ Chynn βλέπει το Safe Sight Jewelry ως «ένας άλλος τρόπος για να προωθήσει την επιστήμη της οφθαλμολογίας», σύμφωνα με συνέντευξή του στο Fox. Το κόσμημα στο μάτι δεν είχε εγκριθεί από το FDA και την Αμερικανική Ακαδημία Οφθαλμολογίας, που προειδοποιεί τους πελάτες που έχουν μπει στον πειρασμό, για τους κινδύνους που ένα ξένο αντικείμενο μπορεί να φέρει, όταν εισέρχονται στο μάτι.
Μετά την επέμβαση, η Λούσι είπε ότι δεν είχε καθόλου πόνο ή προβλήματα με το νέο «bling» της και ότι αγαπά απολύτως το νέο αξεσουάρ της. «Πενήντα τοις εκατό από τους φίλους μου ρωτάνε: Τι είναι αυτό; Γιατί το χρειάζεσαι, Θεέ μου είσαι τρελή. Αλλά το άλλο πενήντα τοις λένε icon confused Εμφύτευσε κόσμημα στο μάτι της! ! Θεέ μου, αυτό είναι super cool» αναφέρει η γυναίκα.

http://www.secnews.gr