Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Εκτός παιχνιδιού όσοι έχουν ανάρμοστη συμπεριφορά

Microsoft και Twitch μοιράζουν bans σε χρήστες Xbox One και PS4 Δεν τους πήρε και πολύ καιρό! Το Xbox One μέσω της χρήσης του Upload Studio, δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να ανεβάσουν στο Xbox Live δικά τους βιντεάκια, με gameplay και σχόλιά τους. Επειδή αυτό συνεπάγεται ότι η κονσόλα δίνει σε χρήστες δυνατότητα δημιουργίας περιεχομένου και πρόσβαση στο internet, και επειδή για χρήστες του internet μιλάμε, φαντάζεστε περίπου τι περιεχόμενο επέλεξαν να ανεβάσουν πολλοί από αυτούς!
Έτσι λοιπόν, τις τελευταίες μέρες υπήρξαν αρκετές αναφορές για προσωρινά bans από τη λειτουργία αυτή και λοιπές ποινές μέσω ενός.... μηνύματος που δηλώνει πως αυτό συνέβη λόγω κακής συμπεριφοράς των χρηστών. Δυσκολότερα κάνει τα πράματα η φήμη ότι η Microsoft αποκλείει επίσης τη χρήση του Skype μετά από ανάλογες συμπεριφορές, πράγμα που δείχνει ότι ενδεχομένως παρακολουθεί τις συνομιλίες- κάτι που η εταιρεία αρνείται.

Δεν ισχύει το ίδιο όμως όσον αφορά το Xbox Live και το Upload Studio, αφού η εταιρία παραδέχεται πως τιμωρεί όσους παραβαίνουν τους κανονισμούς χρήσης τους. Η Microsoft δηλώνει πως θέλει να δημιουργήσει και να διατηρήσει ένα ασφαλές, διασκεδαστικό και καθαρό περιβάλλον για τους χρήστες του Xbox Live και έτσι δε θα επιτρέψει ανάρμοστη συμπεριφορά και παραβάσεις των κανόνων χρήσης, παρακολουθώντας τα clips που ανεβάζουν οι παίκτες και αποκλείοντας τους παραβάτες από κάποιες λειτουργίες και εφαρμογές του Xbox Live. Τονίζεται το γεγονός ότι παρακολουθούνται μόνο τέτοιου τύπου ‘’ανεβάσματα’’ και όχι άμεσες συνομιλίες μέσω υπηρεσιών όπως το Skype.

Παρόμοιους μπελάδες αντιμετώπισε και η Sony με το The Playroom και τη δυνατότητα του PS4 για streaming μέσω του Twitch.tv - επειδή στο The Playroom απεικονίζεται και ο χρήστης στην οθόνη του PS4, με την εικόνα που λαμβάνει η PlayStation Camera, θεατές που παρακολουθούσαν PS4 streams στο Twitch ξαφνικά είδαν πράγματα όπως ένα ζευγάρι που έκανε "τηλεοπτικό σόου" με τηλεφωνήματα και ένα άλλο ζευγάρι να προβαίνει σε, εχμ, λιγότερο κατάλληλες δραστηριότητες. Όπως ήταν φυσικό, το Twitch δήλωσε ότι αποκλείει οποιοδήποτε μη-gaming περιεχόμενο από τα κανάλια του.

Πηγή: thegang.gr