Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Το Thunderbolt έρχεται και στα Windows


Το πολύ γρήγορο πρωτόκολλο επικοινωνίας της Intel, μετά τα MAC έρχεται στα PC …
πολύ γρήγορο πρωτόκολλο επικοινωνίας της Intel, μετά τα MAC έρχεται στα PC.
Tο Thunderbolt είναι το νέο πρωτόκολλο επικοινωνίας πολύ υψηλών ταχυτήτων που παρουσίασε η Intel πριν από λίγους μήνες και κυκλοφόρησε αρχικά με τους νέους υπολογιστές της Apple, έρχεται και στους υπολογιστές με Windows.
Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση τους, η Acer και η Asus, ετοιμάζουν νέους υπολογιστές, οι οποίοι θα διαθέτουν θύρα Thundebolt.
Το νέο πρωτόκολλο της Intel αποτελεί μία τεχνολογία που η εταιρία δούλευε αρκετό καιρό στα εργαστήριά της κι επιτρέπει αμφίδρομη επικοινωνία μέσω χαλκού με ταχύτητες έως 10Gbps ανά κανάλι.
Ο Mooly Eden της Intel στο Intel Developer Forum έκανε επίδειξη ενός Windows PC με SSDs συνδεδεμένους με Thunderbolt το οποίο πραγματοποίησε ταυτόχρονα 4 streaming ασυμπίεστου video με ταχύτητα 700 megabits ανά δευτερόλεπτο, δείχνοντας έτσι τις δυνατότητες που έχει το νέο πρωτόκολλο επικοινωνίας.

http://techit.gr