Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Κορυφαία tricks του Google Chrome


ChromeΤο Google Chrome είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο στον πλανήτη. Είναι μια πραγματικότητα που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Βλέποντας πόσο δημοφιλές είναι το πρόγραμμα περιήγησης, είναι βέβαιο ότι θα έχει τόσα κόλπα και τεχνάσματα διαθέσιμα, που μερικά από αυτά δυστυχώς τα ξεχνάμε. Στην ακόλουθη λίστα θα δείτε ορισμένα από αυτά:
OK Google
Για όλους εκείνους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις λειτουργίες φωνητικής αναζήτησης του τηλεφώνου τους και στους υπολογιστές τους, η λειτουργία του OK Google για .....
Android, λειτουργεί και στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome.
Google KeepΕίχατε ποτέ την ανάγκη να σημειώσετε γρήγορα μια ιδέα ή μια σκέψη που ήρθε στο μυαλό σας, ενώ σερφάρατε στο Διαδίκτυο; Με το keep.google.com, μπορείτε τώρα να σημειώσετε γρήγορα ό, τι χρειάζεστε απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
Δείτε τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης
Χρησιμοποιούμε όλοι τη δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης της Google ώστε το Chrome να θυμάται τους κωδικούς πρόσβασής μας. Αναρωτηθήκατε όμως ποτέ πού αποθηκεύονται οι κωδικοί πρόσβασης; Μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή / και να τους αλλάξετε, πληκτρολογώντας το παρακάτω κείμενο στη γραμμή αναζήτησης chrome: // settings / passwords
Επαναφορά καρτελών που έκλεισαν πρόσφατα
Εάν έχετε κλείσει το πρόγραμμα περιήγησής σας με πολλές καρτέλες ανοικτές και στη συνέχεια θέλετε να επιστρέψετε, το Chrome σας καλύπτει. Απλά πατήστε το κουμπί Ρυθμίσεις στο επάνω δεξιό άκρο του προγράμματος περιήγησης, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο ιστορικό και θα δείτε όλες τις πρόσφατες καρτέλες σας έτοιμες να ανοίξουν με ένα μόνο κλικ.
Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας
Η συνήθως μακρά διαδικασία σύνδεσης με άλλο υπολογιστή από απόσταση έχει πλέον απλοποιηθεί από το Google Chrome. Αυτό που νωρίτερα, χρειαζόταν ένα ειδικό λογισμικό να εγκατασταθεί στο μηχάνημά σας και το μηχάνημα στο οποίο επιθυμούσατε να συνδεθείτε, χρειάζεται τώρα μόνο μια εφαρμογή Chrome και λειτουργεί σε διάφορες πλατφόρμες. Επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο για να μάθετε περισσότερα.
Βάλτε σελιδοδείκτες σε πολλές καρτέλες ταυτόχρονα
Εάν έχετε πολλές καρτέλες ανοιχτές ταυτόχρονα και θέλετε να τις αποθηκεύσετε στους σελιδοδείκτες σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε Ctrl + Shift + D και θα τις βρείτε στους σελιδοδείκτες. Αν δεν είστε σίγουροι για τη χρήση της συντόμευσης από την πρώτη προσπάθειά σας, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην επιλογή Σελιδοδείκτες.
Σίγαση καρτελών.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr
War Thunder