Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

H Google ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το “νέο Google Earth»

Νέο Google Earth στις 18 ΑπριλίουH Google ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το “νέο Google Earth» σε μια εκδήλωση την επόμενη εβδομάδα. Η εταιρεία απέφυγε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο γεγονός.
Σύμφωνα όμως με τις προσκλήσεις που απέστειλε η Google, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου, τέσσερις ημέρες πριν από την Ημέρα της Γης, η οποία γιορτάζεται σε διεθνές επίπεδο στις 22 του Απρίλη.
Η εφαρμογή Google Earth παρέχει στους χρήστες έναν τρόπο να κινηθούν γύρω από τη γη για να εξερευνήσουν νέες περιοχές, ή να εντοπίσουν αυτές που ήδη γνωρίζουν. Τα....
τελευταία χρόνια, η εταιρεία προώθησε πάρα πολύ την εφαρμογή Maps, με συνεχείς αναβαθμίσεις, παραμελώντας την ανάπτυξη του Google Earth.
Φυσικά με την επερχόμενη εκδήλωση η Google μάλλον ετοιμάζεται να παρουσιάσει νέες αναβαθμισμένες λειτουργίες της συσκευής. Δεν θα ανακοίνωνε μια ειδική εκδήλωση για το Google Εarth απλώς για να μας υπενθυμίσει ότι υπάρχει.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε ένα πλήρως ανασχεδιασμένο εργαλείο, ίσως....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr