Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Εορταστικό δώρο 1500 λεπτά ομιλίας για συνδρομητές κινητής και σταθερής Vodafone

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  vod.PNG 
Εμφανίσεις:  246 
Μέγεθος:  226,9 KB 
ID: 164870 Σύμφωνα με ανακοίνωση της Vodafone, "τρέχει" εορταστική προσφορά για το διάστημα 25/12(00:00) έως 31/12 (23:59), με την οποία όλοι οι συνδρομητές της - κινητής και σταθερής - αποκτούν δωρεάν 1500 λεπτά ομιλίας για το κινητό ή/και το σταθερό τους.Για την ενεργοποίηση των δωρεάν λεπτών ομιλίας, οι συνδρομητές κινητής θα πρέπει να στείλουν το γράμμα X με δωρεάν SMS στο 1339, ενώ η ενεργοποίηση για τους συνδρομητές σταθερής Vodafone (Η προσφορά απευθύνεται και στους συνδρομητές υπηρεσιών σταθερής Vodafone Home, οι οποίες παρέχονται από την hellas online) θα γίνει αυτόματα στις 25/12.

Αναλυτικά.....

Προσφορά 1.500’ προς όλους για συνδρομητές Κινητής Vodafone και Σταθερής Vodafone Home*

Η εταιρεία «VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ», που εδρεύει στο Χαλάνδρι επί της οδού Τζαβέλλα 1-3 (στο εξής «Vodafone») ενσωματώνει την εταιρεία «HELLAS ONLINE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Αδριανείου 2 και Παπαδά (στο εξής «hellas online») και πραγματοποιεί προωθητική ενέργεια ( στο εξής «Προσφορά») υπό τους ακόλουθους όρους:

Μέσω της προσφοράς, o συνδρομητής Κινητής Vodafone ή/και Σταθερής Vodafone Home (στο εξής «Συνδρομητής») λαμβάνει χωρίς χρέωση 1.500 λεπτά ομιλίας (για κλήσεις προς εθνικά σταθερά ή/και εθνικά κινητά), από το κινητό του ή/και το σταθερό του αντίστοιχα. Η χρήση των παραπάνω μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εντός Ελλάδας και δεν ισχύει κατά τη διάρκεια περιαγωγής.
Η προσφορά ισχύει για το χρονικό διάστημα από 25 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 00:00 έως και 31 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 23:59.

Για τους συνδρομητές Κινητής Vodafone

  • Η προσφορά ενεργοποιείται με αποστολή δωρεάν SMS της λέξης “Χ” στο 1339 για όλους τους συνδρομητές Κινητής Vodafone. Επιπλέον, για τους συνδρομητές Καρτοκινητής Vodafone, η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί εναλλακτικά καλώντας το 1252 (επιλογή 0). Η εγγραφή στην προσφορά θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις 16 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2015. Επιτρέπεται μόνο μία ενεργοποίηση της προσφοράς ανά συνδρομητή.
  • Από τη στιγμή της ενεργοποίησης και για όλη τη διάρκεια της προσφοράς, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα δωρεάν λεπτά ομιλίας από την προσφορά.
  • Στα δωρεάν λεπτά δεν συμπεριλαμβάνονται προορισμοί ειδικών χρεώσεων (πχ. υπηρεσίες, σύντομοι κωδικοί, διεθνείς προορισμοί).
  • Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας (υπάρχοντες και νέους) Vodafone συμβολαίου (ιδιώτες & επαγγελματίες), Vodafone Καρτοπρογράμματος (ιδιώτες & επαγγελματίες). Επίσης, ισχύει για τους συνδρομητές των προγραμμάτων καρτοκινητής ήτοι Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone CU, CU Xclusive & Vodafone International, που έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση υπολοίπου οποιασδήποτε αξίας από τις 17/11/2015 και έπειτα.
  • Μέσω της υπηρεσίας Vodafone Έλεγχος Χρήσης, οι συνδρομητές Vodafone καρτοπρογράμματος (ιδιώτες και επαγγελματίες) και οι συνδρομητές καρτοκινητής θα λάβουν ενημερωτικό SMS όταν φτάσουν στο 80% και 100% της κατανάλωσης των 1500 λεπτών ομιλίας.
  • Μετά την κατανάλωση ή λήξη της δωρεάν προσφοράς, οι συνδρομητές θα συνεχίσουν να καταναλώνουν με βάση το πρόγραμμα χρήσης τους. Συγκεκριμένα, εάν ο συνδρομητής ξεπεράσει τα δωρεάν 1.500 λεπτά μέσα στην περίοδο που δικαιούται την προσφορά, θα συνεχίσει να κάνει χρήση είτε βάσει του προγράμματος χρήσης (εφόσον έχει ενσωματωμένο χρόνο ομιλίας) είτε με τις χρεώσεις για εθνικές κλήσεις βάσει τιμοκαταλόγου. Αντίστοιχα, τυχόν υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας από τα δωρεάν 1500 λεπτά, μετά τη λήξη της προσφοράς, θα χάνονται.
  • Για τους συνδρομητές συμβολαίου (ιδιώτες & επαγγελματίες) η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι το 1 λεπτό (1’) και το βήμα χρέωσης το 1 δευτερόλεπτο (1’’), ενώ για τους συνδρομητές Καρτοπρογράμματος (ιδιώτες και επαγγελματίες) και Καρτοκινητής η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι τα 3 λεπτά (3’) και το βήμα χρέωσης είναι το 1 δευτερόλεπτο (1’’)
  • Οι συνδρομητές που έχουν φραγή εξερχομένων κλήσεων για οποιοδήποτε λόγο, δεν μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά κατά τη διάρκεια της περιόδου φραγής.



Για τους συνδρομητές Σταθερής Vodafone Home & Εταιρικών προγραμμάτων τηλεφωνίας & Internet.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.adslgr.com