Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ο άνθρωπος που κατάφερε και αγόρασε για λίγο το web domain Google.com έχει λάβει ανταμοιβή

 
Google-Bug-Bounty-Program GoogleΟ άνθρωπος που κατάφερε και αγόρασε για λίγο το web domain Google.com έχει λάβει ανταμοιβή από το γίγαντα αναζήτησης.
Μια παράκαμψη του διαχειριστικού του domain Google.com, επέτρεψε σε έναν φοιτητή από τις ΗΠΑ, τον Sanmay Ved να το αγοράσει στις 29 Σεπτεμβρίου.
Το γεγονός αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να έχει υπο τον έλεγχό του το πιο γνωστό domain στον κόσμο, το Google.com για περίπου ένα λεπτό, μέχρι που η Google ακύρωσε τη συναλλαγή.
Έτσι ο κ. Ved έλαβε μια ανταμοιβή σε μετρητά για τον εντοπισμό του σφάλματος, την οποία έχει αποφασίσει να δωρίσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς......

Η Google αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με την ιστορία.
Ο κ. Ved περιέγραψε λεπτομερώς την εμπειρία του σε μια ανάρτηση στο LinkedIn λέγοντας ότι παρακολουθούσε τα domain της Google για κάποιο χρονικό διάστημα, καθώς εργαζόταν παλαιότερα στο γίγαντα αναζήτησης. Ο κ. Ved είναι σήμερα φοιτητής MBA σε κολέγιο των ΗΠΑ.
Τις πρώτες πρωινές ώρες της 29ης Σεπτεμβρίου πρόσεξε ότι υπήρχε μια ειδοποίηση δίπλα στο όνομα Google.com, που ανέφερε ότι ήταν προς πώληση, κατά τη διάρκεια της περιήγησής του σε ιστοσελίδες της Google που πωλούν domain.
Χρησιμοποίησε μια πιστωτική κάρτα για να πληρώσει 12 δολάρια και να αγοράσει το google.com και έλαβε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαίωναν ότι ήταν ο ιδιοκτήτης.
Στη συνέχεια ακολούθησε ένα μήνυμα ακύρωσης που εστάλη από το τμήμα πωλήσεων και ανέφερε ότι δεν.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr