Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Η Microsoft σκοτώνει το Control Panel

control panel controlΣήμερα έγινε επίσημη είδηση, η φήμη που ήθελε την Microsoft να σταματάει το Control Panel από τα Windows. Ουσιαστικά η Microsoft επιθυμεί να μάθουμε τις νέες ρυθμίσεις και να ξεχάσουμε όλα τα άλλα εργαλεία διαχείρισης του PC.

Ο κ. Gabriel Aul, ο οποίος είναι Αντιπρόεδρος, WDG Engineering Systems team στη Microsoft και ο εκπρόσωπος για το πρόγραμμα των Windows Insiders, επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο κλασικός Πίνακας Ελέγχου (Control Panel) είναι έτοιμος να πεθάνει στο εγγύς μέλλον:...

Η ύπαρξη δύο διαφορετικών εφαρμογών σημαίνει περισσότερη πολυπλοκότητα κώδικα και χρήση του δίσκου / μνήμη. Η γνωριμία με το ένα είναι πιο λιτή.
Αυτό είναι πράγματι άσχημα νέα για όλους τους χρήστες που προτιμούσαν να χρησιμοποιούν το κλασικό πίνακα ελέγχου και απέφευγαν να  χρησιμοποιούν την εφαρμογή “Ρυθμίσεις”.
Προσωπικά, βρίσκω το κλασικό Πίνακα Ελέγχου πιο γρήγορο, πιο προηγμένο, πιο κατάλληλο για το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, και καλύτερα οργανωμένο από την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Η
εφαρμογή Ρυθμίσεις είναι πιο αργή και απαιτεί περισσότερα κλικ ή πληκτρολόγηση να αλλάξει κάτι, επειδή είναι οργανωμένη σε κατηγορίες και σελίδες. Επίσης, απαιτεί περισσότερη κύλιση λόγω της σχεδίασης της για να είναι φιλική σε προϊόντα αφής και πολλές από τις ρυθμίσεις απλοποιούνται, κατά τρόπον ώστε ορισμένες προηγμένες ρυθμίσεις να έχουν εξαλειφθεί.
Οι έλεγχοι του Metro που χρησιμοποιούνται στην εφαρμογή ρυθμίσεων που δεν είναι καθόλου φιλικοί για το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο και τη χρήση τους ακόμη και τα χρώματα είναι καταθλιπτική. Η εφαρμογή Ρυθμίσεις είναι αποδεκτή για συσκευές αφής, αλλά για τους χρήστες με το κλασικό πληκτρολόγιο + ποντίκι, είναι μια καταστροφή.
Η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση σε.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr