Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Aυτό-οδηγούμενο της Apple;

Apple Self-Driving AppleH Guardian, αναφέρει ότι στελέχη υψηλού επιπέδου της Apple συναντήθηκαν με αξιωματούχους της DMV στην Καλιφόρνια για να συζητήσουν θέματα που αφορούν το φημολογούμενο αυτό-οδηγούμενο όχημα.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου από το ανώτερο νομικό σύμβουλο της Apple Mike Maletic και τους συν-χορηγούς της DMV του project για τα αυτό-οδήγούμενα οχήματα, Bernard Soriano, και ....
Stephanie Dougherty.
Η συνάντηση αυτή δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς φημολογείται εδώ και καιρό ότι η Αpple εργάζεται πάνω στο συγκεκριμένο project.
Ωστόσο, τα παιδιά από το Cupertino θα χρειαστεί να ξεπεράσουν την παραδοσιακή μυστικοπάθεια τους, δεδομένου ότι όλοι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων που θέλουν να δοκιμάσουν τα αυτόνομα αυτοκίνητα τους στην Καλιφόρνια θα πρέπει να δίνουν όλα τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους.
Όπως αποκαλύπτει η Guardian, η Αpple ασχολείται με το project σε ένα ερευνητικό συγκρότημα στο Sunnyvale, που είναι σχεδόν απλησίαστο ακόμη και από τους επιθεωρητές της πόλης, και φυσικά αυτό οφείλεται στην πολύ σφικτή πολιτική απορρήτου της Apple.
 δημοσίευση αυτή μπορεί να είναι ένα οριστικό σημάδι ότι η....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr