Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Έρευνα του Facebook προβλέπει το ερωτικό μας μέλλον

Το Facebook ξέρει αν θα κρατήσει η σχέση μας! Στο περίπλοκο θέμα των ερωτικών σχέσεων καταθέτει τώρα την άποψή του και ο κολοσσός της κοινωνικής δικτύωσης, ρίχνοντας φως στα ρομαντικά έργα και τις σπαρακτικές ημέρες των δεσμών.
Οι σχέσεις των δύο φύλων μόνο εύκολες δεν είναι και κάθε βοήθεια -απ' όπου κι αν προέρχεται- είναι καλοδεχούμενη.
Με το σκεπτικό αυτό, το Facebook Data Science ξεψάχνισε τα προφίλ των χρηστών που δηλώνουν δεσμευμένοι για να βγάλει τις ερωτικές στατιστικές στα χρόνια της κοινωνικής δικτύωσης.
Τι βρήκε; Πολλά και διάφορα, όλα ....ενδιαφέροντα, κυρίως σε ό,τι αφορά στο μέλλον της σχέσης. Και εξηγούμαστε...

Φαίνεται λοιπόν ότι οι μισές απ' όλες τις σχέσεις που δηλώνονται στο κοινωνικό δίκτυο και έχουν επιβιώσει για τρεις μήνες είναι πολύ πιθανό να κρατήσουν 4 ή και περισσότερα χρόνια!


Το Κέντρο Δεδομένων του Facebook δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς αποκαλύπτει ότι οι περισσότερες σχέσεις τελειώνουν τους καλοκαιρινούς μήνες (Μάιο-Ιούλιο), επιβεβαιώνοντας τη διαισθητική μας γνώση των θερινών πειρασμών.

Ο μήνας που οι χωρισμοί γνωρίζουν ιστορικό χαμηλό είναι ο Φεβρουάριος, καθώς ποιος χωρίζει στα κρύα του καταχείμωνου;Ας μην ξεχνάμε ωστόσο ότι η στατιστική έρευνα αφορά στους δεσμούς που μετρούν 3 ή και περισσότερους μήνες, καθώς τα φλερτάκια του μήνα-διμήνου τείνουν να τελειώνουν πριν καν αρχίσουν.

Για περισσότερες ερωτικές αποκαλύψεις, βρείτε την πλήρη έρευνα εδώ...