Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Νέοι φορητοί υπολογιστές από τη Samsung

F78D35E37DB821C77F6A3D12B18FAC8D Νέοι φορητοί υπολογιστές από τη SamsungΘα ανήκουν στη Σειρά 7 και θα διαθέτουν οθόνη αφής
Με την έναρξη της CES 2013 να πλησιάζει, η Samsung ανακοίνωσε δύο νέα laptop με λειτουργικό Windows 8, που θα αποτελέσουν ανταγωνιστικές προτάσεις στη μεγάλη κατηγορία των φορητών υπολογιστών.
Και τα δύο θα ανήκουν στη Σειρά 7 με το πρώτο να ονομάζεται Series 7 Chronos και το δεύτερο Series 7 Ultra. Το Chronos,
θα έχει σαν στόχο του περισσότερο τους επαγγελματίες και θα...
είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7, 16GB μνήμης RAM, 1TB αποθηκευτικού χώρου, κάρτα γραφικών την AMD Radeon HD 8870 και οθόνη αφής (!) 15,6 ιντσών με ανάλυση 1920×1080.
Αξίζει να σημειωθεί πως η αυτονομία του νέου μοντέλου θα αγγίζει τις 11 ώρες!
Από την άλλη πλευρά, το Series 7 Ultra θα διαθέτει οθόνη αφής 13,3 ιντσών με ανάλυση επίσης 1920×1080, επιλογή στους επεξεργαστές ανάμεσα σε Intel Core i5 ή i7, κάρτα γραφικών από την AMD Radeon και μνήμη RAM έως και 16GB.
Επίσης, θα δίνει η δυνατότητα επιλογής SSD (Solid State Drive) σκληρού δίσκου έως 256GB και συνδεσιμότητα μέσω δικτύου LTE. Η αυτονομία του θα είναι ικανοποιητική και υπολογίζεται στις 8 ώρες.
samsungchronos4 Νέοι φορητοί υπολογιστές από τη Samsung
Μέχρι στιγμής η Samsung δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας των δύο αυτών μοντέλων, ούτε και τιμή τους, που μάλλον θα πρέπει να αναμένεται αρκετά ψηλή.
Περισσότερα θα μάθουμε μετά την παρουσίασή τους στην CES που θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες.
samsungchronos2samsungchronos3
samsungchronos1
Πηγή: newsbeast.gr

http://www.secnews.gr