Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Η Dell αγοράζει την εταιρία προστασίας δεδομένων Credant


dell logo.png Η Dell αγοράζει την εταιρία προστασίας δεδομένων Credant      Η Dell πρόκειται να αποκτήσει την εταιρία προστασία δεδομένων Credant Technologies και σχεδιάζει να προσθέσει την τεχνογνωσία της  στις προτάσεις ασφαλείας για επιχειρήσεις. Οι εταιρείες δεν αποκάλυψαν τους όρους της συμφωνίας.
Η Credant ιδρύθηκε το 2001 και εδρεύει στο Addison του Τέξας, περίπου 200 χλμ βόρεια της Dell στο Round Rock.Η εταιρία προσέφερε λογισμικό και υπηρεσίες για κρυπτογράφηση δεδομένων και ασφάλειας κατά την μεταφορά σε υπολογιστές, φορητές συσκευές, USB drives, στο cloud και ....
αλλού. Ισχυρίζεται ότι εξασφαλίζει περισσότερα από δύο εκατομμύρια σημεία πρόσβασης σε βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένου του στρατού, την υγειονομική περίθαλψη, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα πανεπιστήμια.
Η Dell ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει το λογισμικό της Credant για να ενισχύσει την ασφάλεια των Latitude, OptiPlex και Precision. Η Dell έχει ήδη μια συμφωνία με την Credant και χρησιμοποιεί την τεχνολογία της στα προϊόντα προστασίας δεδομένων και κρυπτογράφησης.

http://www.secnews.gr